Články

Jsi úžasná!

Jsi úžasná!

Když se staneš ženou, oslavuj to kým jsi. Poznáš, že sexualita je dar. Tento dar ti dá sílu. Tahle síla umí manipulovat, tahle síla umí oslavovat. Co s touto silou uděláš ty? Necháš ji odejít? Oddáš se ji? Pokud si vybereš správně, tak bude vášeň tvoje součást, bude jako droga. Síla tvého těla ti dovoluje svádět. Vyžaduje zodpovědnost. Svádění je mnohem více než krása. Je to štědrost. Je to inteligence. Je tajemná. Je exkluzivní. 

Sexualita

Nepotřebuješ kolem sebe lidi, kteří za tebe budou myslet. Nikdy nemůžeš být taková, jakou by tě rádi viděli oni. Jediné co potřebuješ, je žít svůj život a otevřít oči. Nechceš se přece jednoho dne vzbudit bez vzpomínek. Můžeš toho tolik zažít...

Častokrát potlačujeme svou touhu po rozkoši, ale naše touha se mezitím hromadí. To co dnes opomíjíme na nás čeká zítra. Naše tělo ví, co všechno může od života dostat. A nechce být samo sebou podváděno. 

Dnes pro sebe máme stejně dlouhý čas, jako všichni ostatní. Jak s ním naložíš ty? Dělej to, pro co ses narodila. Musíš v sebe věřit a zvládneš to. Štěstí vychází jen z tebe. Z ničeho, ani z nikoho jiného. Jedině ty, se můžeš udělat šťastou. 

Pečuj o sebe a buď šťastná! 


Petra Dvořáková

Petra Dvořáková

Petra Dvořáková je spisovatelka a novinářka, specializující se na oblast ženského zdraví a menstruační hygieny. Svoji kariéru začala jako redaktorka pro časopis zaměřený na životní styl, kde se věnovala především tématům týkajících se intimní péče žen. V současnosti se plně věnuje psaní článků o menstruačních kalíšcích a dalších alternativních způsobech menstruační hygieny. Svoje znalosti v této oblasti Petra získala prostřednictvím mnohaleté studie knih, vědeckých článků a rozhovorů s odborníky. Její důkladné a komplexní přístupy k tématu jsou vysoce ceněny jak čtenáři, tak i odborníky z oboru. Petra se přiklání k modernímu a udržitelnému způsobu života a věří, že menstruační kalíšek je nejen šetrný k životnímu prostředí, ale také zdraví žen. Svoje poznatky a zkušenosti s tímto tématem sdílí prostřednictvím svých článků, které jsou nejen informativní, ale také provokativní a inspirativní. Jejím cílem je osvětlit a zpřístupnit téma menstruačních kalíšků široké veřejnosti a přispět tak k většímu povědomí o zdravé a šetrné menstruační hygieně.